• 4 portioner
    • 2 kycklingfiléer ca 400 g
    • 1 purjolök
    • olja till stekning
    • 1 jalapeño eller annan chili
    • 1 tsk salt
    • 1 t sk kummin
    • 2 dl crème fraiche
    • 8 tortillabröd
    • 1-2 stora tomater
    • riven ost
    Strimla kycklingfiléerna. Skölj och strimla purjolök. Fräs kycklingen några minuter i olja tills den fått färg. Blanda ner purjon och låt fräsa med.
    Hacka jalapeño eller annan chili. Krydda med den samt salt och kummin. Rör ner crème fraiche.

    Fyll tortillabröden med kycklingröran. Rulla ihop och lägg i en ugnssäker form tätt bredvid varandra. Tärna stora tomater och lägg över.
    Strö på riven ost.
    Gratinera ca 10 minuter i 225°C.
    Servera med blandad sallad.
  • Editera sidan
  • Lägg till ny